Grøn kartoffelsalat med rucola-pesto

Grøn kartoffelsalat med rucola-pesto

Rucola-pestoen i denne opskrift er ret syrlig, da jeg synes den er bedst sådan, når den skal bruges til kartoffelsalat.

Normalt ville jeg måske halvere mængden af citron, og måske også af olivenolie!

Ingredienser

1,3 kg Kartofler

1-2 forårsløg
1 bundt persile
1 lille håndfuld løvstikke
1 bakke baby-spinat

Pesto

50 gram solsikkekerner
75 gram rucola salat
1 citron, saften deraf
1 dl. olivenolie
2 spsk. gærflager
1 fed hvidløg
salt

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og sæt på køl.
Kog kartoflerne, og lad dem derefter køle
Skær forårsløg i tynde skiver, hak persille og løvstikke, og bland det med babyspinat i en skål
Skær kartoflerne i tern, og bland dem sammen med pestoen
Tilsæt salatblandingen og vend det hele sammen.
Smag til med salt, peber og citronsaft.

Posted on 26. april 2013, http://maulindow.wordpress.com/2013/04/26/gron-kartoffelsalat-med-rucola-pesto/

Skriv en kommentar