Grøn kartoffelsalat med rucola-pesto
Rucola-pestoen i denne opskrift er ret syrlig, da jeg synes den er bedst sådan, når den skal bruges til kartoffelsalat.
Normalt ville jeg måske halvere mængden af citron, og måske også af olivenolie!
Ingredienser
1,3 kg Kartofler
1-2 forårsløg
1 bundt persile
1 lille håndfuld løvstikke
1 bakke baby-spinat
Pesto
50 gram solsikkekerner
75 gram rucola salat
1 citron, saften deraf
1 dl. olivenolie
2 spsk. gærflager
1 fed hvidløg
salt
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og sæt på køl.
Kog kartoflerne, og lad dem derefter køle
Skær forårsløg i tynde skiver, hak persille og løvstikke, og bland det med babyspinat i en skål
Skær kartoflerne i tern, og bland dem sammen med pestoen
Tilsæt salatblandingen og vend det hele sammen.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Posted on 26. april 2013, http://maulindow.wordpress.com/2013/04/26/gron-kartoffelsalat-med-rucola-pesto/